Like this page
I already liked it
Like it

Blokke

Blokke

Vores tryksager er flyttet til en ny webshop http://trykkeri.skilteogtryk.dk

Billige blokke med logo
Alle virksomheder har brug for blokke – og hvis det skal være tilpasset virksomhedens profil, skal det også være med virksomhedens logo, slogan eller noget helt tredje, som både medarbejdere og kunder enten allerede forbinder eller helst skal forbinde med din virksomhed fremover.

Ligesom med så mange andre trykte materialer, som bruges internt i virksomheder, føler medarbejderne en større tilknytning til virksomheden, hvis de materialer, de bruger i hverdagen, har en tilknytning til virksomheden og dets brand. Desuden kan gratis blokke til kunderne, samarbejdspartnerne osv. være en god måde at sprede sit budskab på, uden at kunden føler sig tvunget eller udnyttet til at gøre det. De fleste mennesker elsker gratis produkter, ligegyldigt om det er kuglepenne, blokke, iPad-holdere eller noget helt fjerde, så det giver bestemt nogle gode muligheder for at promovere dit brandnavn og printe det ind i hovedet på kunderne.

 
Tryk på 100 g papir
Blokkene bør udstråle den kvalitet eller det budskab, som virksomheden står for. Det sikrer vi, ved at trykke på 100 g papir i stedet for 80 eller 90 g, som det er blevet standard i branchen. Det giver brugeren en bedre fornemmelse af produktet – så bestemmer du selv, om blokkene skal være i størrelsen A4, A5 eller i A6 – og om der skal være 15, 25, 50 eller evt. 100 ark pr. blok. 


Notice: Undefined variable: categories in /home/simpeltn/skilteogtryk.dk/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_default_template_custom_template_category.tpl on line 29 Notice: Undefined variable: categories in /home/simpeltn/skilteogtryk.dk/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_default_template_custom_template_category.tpl on line 147

Notice: Undefined variable: text_empty in /home/simpeltn/skilteogtryk.dk/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_default_template_custom_template_category.tpl on line 148